دکتر عادل میرشاهی
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- عادل میرشاهی-حضور رئیس جمهوری ایران در مجمع عمومی امسال سازمان ملل متحد و سخنرانی ایشان، نشان از شروع فصل تازه ای از رویکرد روابط عمومی و ارتباطات در ارتباط بین الملل ایران با سایر کشورها دارد. به همین منظور در مصاحبه ای با دکتر امید علی مسعودی، استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم.
دکتر مسعودی می گوید: اساسا دیپلماسی به معنی ارتباط است. زمانی که دیپلماسی قطع می شود، کشورها وارد جنگ می شوند و یا از بعد اقتصادی تحریم ها شکل می گیرند.
ادامه پیشبرد سیاست های هر کشوری، بسته به میزان بهره مندی آن کشور از راهبردتبادل ارتباط و تبادل نظر است.
وی تاکید کرد: ما ایرانی ها در طی تاریخ همیشه اهل تبادل نظر و گفتگو بوده ایم و از همان زمان کوروش، راهبرد اصلی ما گفتگوی تمدن ها بوده است.
وی با بیان اینکه: ما در تقریب مذاهب نیز در دنیای اسلامی پیشرو هستیم، افزود: سیاست جمهوری اسلامی ایران، تغییر تاکتیک است.
رئیس دانشگاه سوره تصریح کرد: کمترین دستاورد حرکت آقای روحانی این بوده که هراس در تن اسرائیل انداخته است. آنها سخت نگران برقراری ارتباط امریکا و ایران هستند.
وی ادامه داد: این ارتباط منجر به ایجاد شکاف میان امریکا و اسرائیل خواهد بود چرا که هنوز استراتژی نظام جمهوری اسلامی ایران بر به رسمیت نشناختن رژیم اشغالگر قدس قرار دارد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که این حرکت منجر به از بین بردن مشکلات میان دولت ها و در جهت بهبود شرایط در بعد بین المللی و برداشتن تحریم ها علیه ایران شود.