دکتر حسین امامی

مدرس و پژوهشگر هوش مصنوعی، تحلیلگر شبکه های اجتماعی و مشاور روابط عمومی

وقتی هشتگ‌ها مصرف انرژی را کاهش می‌دهند

یکشنبه بیست و هشتم بهمن ۱۴۰۳
ادمین سایت

شبکه‌های اجتماعی، بازیگر پنهان مدیریت مصرف انرژی در پویش دو درجه کمتر بودند. "دکتر حسین امامی" پژوهشگر رسانه های نوین با بیان نتایج پژوهش اخیر خود ، در دهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت، از نقش رسانه‌های اجتماعی در مدیریت بحران ناترازی‌های انرژی سخن گفت و اعلام کرد: رسانه‌های اجتماعی فیلترشده در ایران توانستند در تغییر رفتار مصرف انرژی، پویش «دو درجه کمتر» که توسط دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور در آذرماه سال جاری اعلام شد، موثر واقع شوند و همراهی و جلب مشارکت اجتماعی مردم را ایجاد کنند.

کارگاه ابزارها و تکنیک های شخصی سازی محتوا برای روابط عمومی برگزار می شود

جمعه نوزدهم بهمن ۱۴۰۳
ادمین سایت

l604_photo_2025-02-11_12-12-03.jpg

کارگاه ابزارها و تکنیک های شخصی سازی محتوا برای روابط عمومی برگزار می شود. برای ثبت نام و جزئیات بیشتر، ادامه مطلب را بخوانید...

کنفرانس بین المللی روابط عمومی 8 اسفند در تهران برگزار می شود

پنجشنبه یازدهم بهمن ۱۴۰۳
ادمین سایت

d83966_photo_2025-02-11_12-11-58.jpgدکتر حسین امامی، در این کنفرانس بین المللی با موضوع " شخصی‌سازی محتوا در روابط عمومی: بررسی نمونه‌های موفق در سازمان‌های بزرگ" سخنرانی می کند.

دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت: 27 بهمن، تهران

یکشنبه بیست و سوم دی ۱۴۰۳
ادمین سایت

e552697_photo_2025-02-11_12-13-17.jpg

"لایک به صرفه جویی؛ رسانه های اجتماعی و چالش ناترازی‌ها" عنوان سخنرانی دکتر حسین امامی در کنفرانس روابط عمومی و صنعت است. وی در این سخنرانی به این پرسش پاسخ می دهد که رسانه‌های اجتماعی چگونه به روابط عمومی ها برای مدیریت مصرف انرژی کمک می‌کنند؟

این استاد دانشگاه در ابتدای سخنرانی خود پژوهش انجام شده در حوزه تحلیل شبکه های اجتماعی و نگرش و تحلیل احساسات کاربران ایرانی را نسبت به موضوع ناترازی انرژی بیان می کند.

دوره مهارت‌های شبکه‌های اجتماعی برای گزارشگران رسانه در صدا و سیما برگزار شد

یکشنبه یازدهم شهریور ۱۴۰۳
ادمین سایت

دوره مهارت‌های شبکه‌های اجتماعی برای گزارشگران رسانه در صدا و سیما با تدریس دکتر حسین امامی برگزار شد. این دوره شامل سه ترم و جمعا به مدت 48 ساعت بود که در معاونت سیاسی صدا و سیما برای خبرنگاران و گزارشگران رسانه این معاونت برگزار شد.

دکتر امامی: «هوش مصنوعی» تمرکز روابط عمومی ها را از«اطلاع رسانی» به «تعامل» تغییر می دهد

دوشنبه پنجم شهریور ۱۴۰۳
ادمین سایت

دکتر حسین امامی، متخصص هوش مصنوعی، در گفتگویی با سایت ملت ما گفت: روابط عمومی در آینده، به یک حوزه استراتژیک و مهم برای تقویت ارتباط عمیق با مخاطبان و اعتمادسازی به سازمان ها تبدیل خواهد شد. در کشورهای پیشرفته، هوش مصنوعی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک ابزار حیاتی در روابط عمومی است. در ایران، صنایع مرتبط با آی‌تی، بانکداری و برخی از شرکت‌های بزرگ صنعتی و تجاری به سرعت به سمت استفاده از هوش مصنوعی حرکت کرده‌اند. تمرکز روابط عمومی از "گفتن" به "عمل کردن" تغییر خواهد کرد. روابط عمومی با استفاده از هوش مصنوعی، ارتباطات را شخصی تر و هدفمندتر می کند.

دکتر حسین امامی: اخبار جعلی، اعتماد عمومی به نظام انتخابات را تخریب می کند

پنجشنبه چهاردهم تیر ۱۴۰۳
ادمین سایت

دکتر حسین امامی در گفتگو با شفقنا رسانه می گوید: مهمترین تاثیر اخبار جعلی این است که اعتماد عمومی به نظام انتخابات را تخریب می کند و این بی اعتمادی نسبت به نامزدها، نهادهای انتخاباتی و در ابعاد کلان تر به سایر دستگاه های دولتی و حاکمیت فراگیر می شود.

سخنرانی دکتر حسین امامی با موضوع هوش مصنوعی در روابط عمومی داخلی +فایل صوتی

چهارشنبه بیست و سوم خرداد ۱۴۰۳
ادمین سایت

چرا ارتباطات درون سازمانی برای روابط عمومی ها اهمیت دارد؟ آیا هوش مصنوعی تغییراتی را در وظایف روابط عمومی ها در بخش ارتباطات درون سازمانی به وجود می آورد؟ چه تغییراتی؟ مثال هایی از کارکردهای هوش مصنوعی در پیشبرد برنامه های روابط عمومی داخلی ,...
اینها مواردی است که در سخنرانی حسین امامی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط عمومی به آن پرداخته شد.

مهارت‌های اعتمادسازی در روابط عمومی

سه شنبه پانزدهم خرداد ۱۴۰۳
ادمین سایت

دکتر حسین امامی در وبینار مهارت‌های اعتمادسازی در روابط عمومی گفت: شفافیت، پاسخگویی، صداقت و مسئولیت‌پذیری از مهم‌ترین ارکان اعتماد به شمار می‌روند. بخشی از سخنان وی را در این کارگاه در ادامه می خوانید.

با فرزندپروری دیجیتال، خطرات فضای مجازی را برای نوجوانان کاهش دهید

دوشنبه چهاردهم خرداد ۱۴۰۳
ادمین سایت

دکتر حسین امامی در مصاحبه ای با خبرنگار سرویس رسانه خبرگزاری شفقنا، به بررسی چالش‌های استفاده نوجوانان از گوشی‌های هوشمند و فضای مجازی و راهکارهای مقابله با آنها می‌پردازند. وی معتقد است که در حال حاضر در ایران قوانین و مقررات جامعی برای کنترل این موضوع وجود ندارد و خانواده و مدرسه باید با همکاری یکدیگر در این زمینه اقدام کنند. این مدرس ارتباطات در دانشگاه، بر اهمیت آموزش سواد رسانه‌ای به نوجوانان از دوران کودکی تأکید می‌کند. وی می گوید: باید از طریق آموزش و گفتگو، به نوجوانان کمک کرد تا از فضای مجازی به طور مسئولانه و هدفمند استفاده کنند.

متن کامل مصاحبه دکتر حسین امامی را با شفقنا در ادامه بخوانید...

دکتر حسین امامی: آینده روابط عمومی با هوش مصنوعی گره خورده است

سه شنبه هشتم خرداد ۱۴۰۳
ادمین سایت

آینده روابط عمومی متعلق به کسانی است که از هوش مصنوعی برای ایجاد روابط معنادارتر و تاثیرگذارتر با مخاطبان خود استفاده می کنند.
دکتر حسین امامی با اعلام این مطلب در وبینار «فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در روابط‌عمومی: ابزارها و تاکتیک‌های نوظهور برای ارتباطات مؤثرتر» که در تاریخ 26 اردیبهشت 1403 به همت انجمن متخصصان روابط عمومی برگزار شد، خاطر نشان کرد: روابط عمومی در حال تبدیل شدن به یک رشته مبتنی بر داده است بدین معنا که استفاده از داده‌ها و تحلیل دقیق آنها در مرکز تمام فعالیت‌های روابط عمومی قرار می‌گیرد و هوش مصنوعی نقشی اساسی در این تحول ایفا می کند. ادامه دارد...

از هوش مصنوعی کمک بگیرید برای رفع دغدغه مردم

جمعه چهارم خرداد ۱۴۰۳
ادمین سایت

حسین امامی در نشست ارتباطات و رسانه در عصر هوش مصنوعی گفت: روابط عمومی باید مشوق گفتگو باشد.

از صفحه ایکس (توییتر) حسین امامی: در وبینار تاثیر هوش مصنوعی در ارتباطات و رسانه گفتم. مهمترین مسئولیت اجتماعی روابط عمومی ها باید معطوف به حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی و... جامعه باشد. از AI هم کمک بگیرند برای شنیدن افکار عمومی و توجیه مدیران سازمان برای رفع دغدغه مردم. روابط عمومی باید مشوق گفتگو باشد.

امامی: «روابط عمومی همواره مورد بی توجهی مدیران ارشد سازمان بوده است»

پنجشنبه بیست و هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳
ادمین سایت

شفقنا- حسین امامی نوشت: روابط عمومی همواره مورد بی توجهی مدیران ارشد سازمان به نسبت سایر بخش ها بوده است.

به گزارش شفقنا حسین امامی، دکتری ارتباطات در صفحه شخصی خود در فضای مجازی ضمن اشاره به ذکر مناسبت ها در تقویم رسمی کشور نوشت: «به عنوان کسی که ۲۵ سال در روابط عمومی کار اجرایی کرده است، می گویم که روابط عمومی همواره مورد بی توجهی مدیران ارشد سازمان به نسبت سایر بخش ها بوده است. حذف ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی از مناسبت های تقویم رسمی کشور و انتقال آن به ضفحه ضمیمه موید این باور در سطح کلان کشور است.

خداحافظی با شیوه های سنتی خبرنگاری ورزشی با ورود هوش مصنوعی

سه شنبه یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳
ادمین سایت

هوش مصنوعي مي تواند در شيوه برگزاري مسابقات، داوري، تدوين استراتژی، تمرین های بدنسازی، اندازه گیری عملکرد بازیکنان و همچنین استعدادیابی تحولی انقلابی را در صنعت ورزش رقم بزند.

دکتر حسین امامی، مدرس هوش مصنوعی و روابط عمومی، در کارگاه آموزشی "هوش مصنوعی در رسانه و روابط عمومی ورزشی" گفت: "هوش مصنوعی می تواند دقت و کارایی را در جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده های ورزشی افزایش دهد."

این مدرس دانشگاه و پژوهشگر رسانه های نوین گفت: هوش مصنوعی با بررسی حرکات بازیکنان، به مربیان در طراحی برنامه های تمرینی بهتر کمک کرده، با آنالیز ویدئو بازی ها، نقاط ضعف تیم حریف را شناسایی می کند.

وی تصریح کرد: هوش مصنوعی با بررسی اطلاعات دریافتی از حسگرها، خطر مصدومیت بازیکنان را پیش بینی می کند.

امامي همچنین کاربردهای متنوع هوش مصنوعی در ورزش از جمله تحلیل عملکرد بازیکنان و تیم ها، پیش بینی و پیشگیری از آسیب دیدگی، شبیه سازی بازی و برنامه ریزی استراتژیک، تولید گزارش های بازی و تحلیل، جذب هواداران و ارتقای تجربه تماشاگران را تشریح کرد.

عضو هیات مدیره انجمن متخصصان روابط عمومی با اشاره به نمونه هایی از بهره گیری از هوش مصنوعی در خبرنگاری ورزشی، به اقدامات رسانه های بین المللی اشاره کرد و گفت: این فناوری در آینده نقش بسزایی در خبرنگاری ورزشی خواهد داشت و می تواند گزارش زنده بازی، تحلیل تاکتیک ها و خلاصه بازی را به صورت خودکار تولید کند.

این متخصص و مدرس هوش مصنوعی افزود: "هوش مصنوعی نه تنها در حوزه گزارشگری و تحلیل بازی ها نقش دارد، بلکه می تواند با کمک واقعیت افزوده و واقعیت مجازی، تجربه تماشای فراگیر و تعاملی بی نظیری را برای طرفداران ورزش فراهم کند."

در این کارگاه آموزشی، شرکت کنندگان با شیوه های عملی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای تولیدمحتوا آشنا شدند.

کارگاه آموزشی "هوش مصنوعی در رسانه و روابط عمومی ورزشی" طی چهار جلسه به مدت 12 ساعت با هدف آشنایی روابط عمومی ها و خبرنگاران ورزشی با ابزارهای هوشمند توسط روابط عمومی کمیته ملی المپیک و انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی ایران، از اسفند 1402 تا اردیبهشت 1403 در تهران با تدریس دکتر حسين امامي رودسري برگزار شد.

-----------

متن خبر انگلیسی جلسه اول ورکشاپ در سایت انجمن بین المللی مطبوعات ورزشی (AIPS)

معرفی کاربردهای هوش مصنوعی در روابط عمومی‌های صنعت برق

سه شنبه بیست و دوم اسفند ۱۴۰۲
ادمین سایت

عضو هیات مدیره انجمن متخصصان روابط عمومی ایران گفت: هوش مصنوعی می‌تواند به ارتقای عملکرد روابط عمومی‌های صنعت برق کمک کند.

دکتر حسین امامی در کارگاه آموزشی نشست هم اندیشی با مدیران روابط عمومی‌های صنعت برق کشور، گفت: «هوش مصنوعی در حال دگرگونی صنایع مختلف، از جمله صنعت برق است و روابط عمومی نیز از این قاعده مستثنی نیست. هوش مصنوعی می‌تواند به عنوان ابزاری قدرتمند، به ارتقای عملکرد روابط عمومی‌ها در این صنعت کمک کند.»

این مدرس هوش مصنوعی و روابط عمومی به برخی از کاربردهای هوش مصنوعی در روابط عمومی‌های صنعت برق اشاره کرد و گفت: «تجزیه و تحلیل داده‌ها و افزایش بینش، تولید محتوای خلاقانه و جذاب، خودکارسازی وظایف و افزایش کارایی، و بهبود روابط با ذینفعان از جمله کاربردهای هوش مصنوعی در این حوزه است.»

در این کارگاه آموزشی، ضمن ارائه مبانی هوش مصنوعی، نحوه استفاده عملی از ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه روابط عمومی، به ویژه در صنعت برق، به طور مفصل آموزش داده شد.

حاضران در این کارگاه، از جمله مدیران روابط عمومی شرکت‌های برق سراسر کشور، ضمن استقبال از برگزاری این کارگاه ابراز امیدواری کردند که با استفاده از هوش مصنوعی، بتوانند از هوش مصنوعی در تولیدمحتوا، سنجش افکار عمومی، شناسایی بحران ها به روش‌های مختلف کمک بگیرند.

این مدرس دانشگاه و پژوهشگر رسانه های نوین، در پایان این کارگاه آموزشی، با اشاره به پتانسیل بالای هوش مصنوعی در ارتقای عملکرد روابط عمومی‌ها، گفت: هوش مصنوعی می‌تواند رهبران فکری و افراد تأثیرگذار در صنعت برق را شناسایی کند. این امر به روابط عمومی‌ها کمک می‌کند تا با این افراد ارتباط برقرار کرده و آنها را به عنوان حامی برند خود برای تحقق کمپین با انرژی جذب کنند.

این نشست توسط روابط عمومی شرکت توانیر در تاریخ بیستم اسفندماه سال 1403 در تهران برگزار شد.